I. Despre Noi

Serviciul www.utilajegradinarit.ro este oferit SUPER GIX CENTER SRL ,  in calitate de operator de date cu caracter personal, cu sediul social in Sat Geama, Arges, Strada Serelor, Nr 15C, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J03/1966/2006, avand CUI 19199100, denumita in cele ce urmeaza Societatea.

Ne puteti contacta prin urmatoarele mijloace:

– Prin email la adresa: contact@utilajegradinarit.ro

– Prin telefon la numarul: 0771061633

II. Despre SUPER GIX CENTER SRL 

SUPER GIX CENTER SRL  este un o platforma online care ofera clientilor sai posibilitatea de a intra in posesia produselor afisate. Achizitia produselor se face pe baza comenzilor primite prin site sau telefon.

III. Proprietatea Intelectuala

Continutul si designul SUPER GIX CENTER SRL , precum si orice alt material avand legatura cu acesta trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. prin orice alta modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse si orice alte materiale), apartin Societatii si/sau colaboratorilor sai – acolo unde acest lucru este specificat in mod expres – (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele SUPER GIX CENTER SRL  fara a detine o permisiune scrisa, prealabila din partea Societatii.

Nu puteti folosi cadre (frames in sensul limbajului HTML) sau tehnici de incadrare (framing techniques in sensul limbajului HTML) pentru marci, logo-uri, sau alte informatii protejate de legea copyrightului (inclusiv imagini, texte, interfete, formulare) ale SUPER GIX CENTER SRL  fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.

Este permisa crearea limitata, revocabila si neexclusiva a hiperlinkurilorcatre pagina de index a SUPER GIX CENTER SRL , atata timp cat aceasta actiune nu prezinta serviciul SUPER GIX CENTER SRL  intr-o lumina falsa, inselatoare, derogatorie sau ofensiva. Nu puteti folosi logo-ul firmei sau alte proprietati grafice, sau marci ca parte a hyperlinkurilor fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.

Intrucat prevederile Termenilor si Conditiilor de utilizare si ai Politicii de Confidentialitate pot fi modificate, va rugam sa le revedeti periodic. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile SUPER GIX CENTER SRL

SUPER GIX CENTER SRL poate vinde produse pentru copii sub 14 (paisprezece) ani, dar le vinde adultilor, care sunt autorizati sa efectueze plati online cu cardul sau prin orice alta metoda de plata acceptata de SUPER GIX CENTER SRL. Daca aveti mai putin de 14 (paisprezece) ani, puteti achizitiona produsele SUPER GIX CENTER SRL, numai cu ajutorul unui parinte sau tutore.

SUPER GIX CENTER SRL isi rezerva dreptul de a refuza vanzarea de produse, la propria sa discretie.

V. Datele Personale

Prin achizitionarea de produse pe site-ul nostru, va vom solicita o serie de date personale, precum numele si prenumele, adresa de email, data nasterii dar si alte informatii cu caracter personal, care sa permita identificarea dvs. ca client al serviciului SUPER GIX CENTER SRL. De asemenea, pentru a va abona la newsletterul SUPER GIX CENTER SRL va trebui sa ne comunicati o adresa de-mail valida precum si alte date legate de dvs. Va rugam sa accesati pagina in care va este prezentata Politica de Confidentialitate pentru a va informa cu privire la informatiile colectate de SUPER GIX CENTER SRL, cu privire la modul in care sunt folosite acestea, precum si la drepturile cu privire la protejarea intimitatii dvs.

VI.1. Preturile

Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselor afisate pe SUPER GIX CENTER SRL reprezinta preturile finale de cumparare si includ TVA (taxa pe valoare adaugata de 19%, valabila in Romania). Preturile finale de cumparare pot fi preturi sugerate de catre producatori sau furnizori, sau pot fi estimate in functie de preturile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat. Preturile finale de cumparare pot sa nu reprezinte cele mai competitive preturi de pe un anumit segment de produse sau pentru o anumita perioada.

VII.2. Metode de plata

Pentru efectuarea platii produselor comandate, puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: numerar/cash la livrare. Daca ati ales sa platiti numerar/cash la livrare, dupa plasarea comenzii veti primi prin e-mail informatiile relevante pentru comanda dvs., sub forma unei facturi, urmand sa efectuati plata produsului catre persoana care efectueaza livrarea.

VIII. Garantie si service postvanzare

Pentru orice detalii legate de garantie va rugam sa contactati departamentul de service. Toate produsele comercializate au o garantie de 12 luni pentru persoanele juridice si 24 de lun pentru client persoane fizice si ea poate fi prelungita prin pachetele de garantie extinsa ce se pot cumpara pe acest site.

Raspunsul catre client pentru produsele primate in service se trimite in 15 zile de la primirea produsului.

IX. Descrierea si returnarea produselor

SUPER GIX CENTER SRL  depune toate eforturile pentru a fi cat se poate de precis. Cu toate acestea,SUPER GIX CENTER SRL  nu garanteaza ca descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale care au legatura cu acestea sunt precise, complete, curente sau fara erori. Daca un produs oferit de SUPER GIX CENTER SRL este diferit fata de descrierea aferenta acestuia de pe Site, il puteti returna respectand prevederile Politicii de returnare a produselor a Site-ului si in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

Conform legislatiei romanesti in vigoare, renuntarea la cumparare prin denuntarea unilaterala a contractului se poate face in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului si este aplicabila doar consumatorilor clienti persoane fizice care au achizitionat produsul la distanta respectand conditiile O.U.G. 34/2014.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris catre www.utilajegradinarit.ro, prin formularul de retur de pe site, ca renunta la cumparare, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

Produsele care fac obiectul comenzilor incheiate online, pot fi returnate, fara invocarea vreunui motiv intr-un termen de 14 zile de la data primirii acestora; inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.

In cazul persoanelor juridice (acestea nu au calitate de consumator) ne rezervam dreptul de a accepta returul produselor si contituirea contravalorii acestora ca avans marfa pentru comenzi viitoare sau de a nu da curs solicitarii de retur.

Iti recomandam pastrarea ambalajului original pentru protejarea integritatii produselor.

Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (in ambalajul original cu toate accesoriile si documentele care l-au insotit, fara sa prezinte modificari fizice, lovituri, zgarieturi, etc).

Consumatorul trebuie sa completeze un formular de returnare a produsulelor si sa-l transmita pe email.

Produsele ce urmeaza a fi returnate nu vor fi primite de catre serviciul nostru specializat decat corect ambalate in colete si cu formularul de returnare semnat si atasat.

Pentru expedierea coletelor va rugam sa folositi servicii de curierat. Nu primim la retur produse neambalate. Coletele ce nu au in mod vizibil formularul de returnare tiparit (notificarea ce contine numarul de autorizare a returnarii) semnat in original de catre client nu vor fi primite de serviciul nostru specializat si vor fi refuzate. Cele 30 de zile in care vom rambursa contravaloarea produselor derulate se scurg din momentul in care acest formular de denuntare unilaterala a contractului, cu numar de autorizare si semnat de catre client, ajunge in posesia serviciului nostru specializat impreuna cu produsele returnate.

In momentul sosirii coletelor in serviciul nostru specializat se va face o scurta verificare vizuala a coletului in prezenta curierului. Daca se constata urme de loviri sau manipulari defectuoase ale coletului, sau daca starea acestuia nu este impecabila din punct de vedere al integritatii, se va face un proces verbal care sa semnaleze aceste probleme si o copie va fi inmanata curierului. Toate coletele primite si care respecta aceste conditii de returnare vor fi desfacute si fotografiate pentru a consemna starea la receptie a produselor din interior, si pentru a verifica daca starea produselor este identica cu starea lor din momentul completarii formularului de returnare (in momentul completarii formularului, pe baza asumarii raspunderii, clientul trebuie sa consemneze starea produselor in scris si/sau prin fotografii). Orice inadvertenta intre starea declarata de consumator la completarea formularului de returnare si receptia propriu-zisa a produselor de catre personalul nostru specializat va conduce respingerea returului produselor, clientul fiind raspunzator de transportul acestor produse pana in sediul nostru specializat.

Clientul va fi instiintat in termen de 72 de ore de la primirea coletului de aceasta situatie si va putea alege daca primeste inapoi pe cheltuiala sa produsele neconforme cu declaratia sa si produsele care nu mai sunt in aceeasi stare in care au fost livrate initial clientului, sau daca accepta aducerea acestor produse la starea initiala. Societatea noastra poate percepe taxe suplimentare in cazul returnarii produselor uzate, deteriorate, fara ambalaj etc., sau care nu corespund cu declaratia clientului din momentul completarii formularului de returnare, pentru readucerea lor la starea initiala, care pot avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului, cu acordul clientului.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fin conformitate cu dispozitiile Ordonantei nr.130/2000.

In cazul in care intelegeti sa valorificati acest drept aveti urmatoarele obligatii:

– de a returna produsul cumparat, in ambalajul original, nedeteriorat, prin curier

– de a returna produsul cumparat in stare de functionare, nedeteriorat, in starea in care v-a fost livrat.

Motivele de retur pot fi variate, mentionam cateva mai jos, dara a fi obligatorii in mentionarea restituirii produsului:

o Produsul nu corespunde nevoilor mele de cumparare

o Comanda gresita (alt produs livrat)

o Neconform la livrare (produsul incomplet / ori nu functioneaza)

Contravaloarea produsului returnat va fi facuta prin mai multe metode, stabilite de comun acord cu clientul:

1)  prin inlocuirea produsului;

2) prin inlocuirea cu alt produs , iar atunci cand este o diferenta de plata aceasta va fi achitata de catre client prin ramburs sau metodele publicate pe site;

3) se face restituirea contravalorii produsului, decizie luata de comun acord cu clientul in max 14 zile de la primirea produsului returnat;

Consumatorul nu poate returna urmatoarele produse achizitionate, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel:

– certificate de garantie extinsa;

– depasirea termenului de garantie de la achizitia produsului.

XI. Forta Majora

SUPER GIX CENTER SRL, afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre SUPER GIX CENTER SRL nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointaSUPER GIX CENTER SRL. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la SUPER GIX CENTER SRL, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele SUPER GIX CENTER SRL, erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia romana in vigoare.

XII. Publicitatea

SUPER GIX CENTER SRL poate afisa, in paginile sale, reclame la produsele din oferta sa precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea SUPER GIX CENTER SRL si prin acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare ale acestuia si a Politicii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.

XIII. Reclamatii privind incalcarea legii referitoare la protejareaproprietatii intelectuale

SUPER GIX CENTER SRL respecta dreptul la proprietatea intelectuala a tertilor. Daca ati observat ca Site-ul contine informatii care incalca dreptul acestora la proprietate intelectuala, va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa de email sau sa ne contactati la numarul de telefon, sau la adresa de corespondenta, afisate la capitolul Despre noi din prezentul contract.

XIV. Legislatia aplicabila

Serviciile oferite de Societate prin intermediul SUPER GIX CENTER SRL sunt guvernate de dispozitiile legilor romane, cu precadere de Legea 365/2002 privind comertul electronic, Ordonanta 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, HG 448/2005 si Directiva Europeana EC/96/2002, care reglementeaza regimul taxei pentru timbrul verde, aplicabil produselor electronice.

Termenii si conditiile SUPER GIX CENTER SRL se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul SUPER GIX CENTER SRL. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoreasti competente.

XV. Prezentarea ofertei

SUPER GIX CENTER SRL isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra preturilor si datelor tehnice prezente pe site-ul SUPER GIX CENTER SRL, fara o instiintare prealabila. Datele tehnice prezente pe site-ul SUPER GIX CENTER SRL au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Fotografiile de pe site-ul SUPER GIX CENTER SRL au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produs.